Alanyan matkaopa

Alanyan matkaopa

huhtikuu 13, 2016 0 By admin

Alanyan rantalomakeskus sijaitsee Antalyan rannikolla Lounais-Turkissa. Alanya on jaettu kahteen suureen kiviseen niemimaan, jossa on kauniita hiekkarantoja itään ja länteen. Taurus-vuorten tukema suosittu rantalomakeskus tarjoaa vanhaa ja uutta yhdistelmää moderneilla hotelleilla, vilkkailla yökerhoilla, ravintoloilla, kahviloilla, baareilla ja kaupoilla.

Kalliopiirin linnoitusalue sijaitsee Alanyan vanhassakaupungissa, joka on jyrkkä kontrasti tärkeimpään lomakeskukseen nähden. Täältä löydät rannan satama-alueen, pieniä mutkittelevia katuja, mielenkiintoisia rinteisiä kahviloita, muinaisia ​​torneja ja raunioita, moskeijoita ja linnoja. Satama-alueen ympärillä on teehuoneita, ravintoloita, joissa tarjoillaan herkullisia meren antimia ja rentouttavia baareja.

Turkin Rivieran itäpäähän, joka tunnetaan myös nimellä Turkoosi rannikko, Alanya on lähellä joitakin Turkeysin kauneimmista rannoista. Yli 600 kilometriä hämmästyttävää rantaviivaa ja kristallinkirkasta lämpimää Välimeren vettä, useimmat tämän veneen rannat ovat saaneet EU: n sinisen lipun puhtaudesta.

Monet festivaalit pidetään Alanyassa ympäri vuoden. Matkailukauden alkua merkitsee toukokuun lopussa tai kesäkuun alussa järjestettävä matkailu- ja taidefestivaali.

Alanyalla on tyypillinen Välimeren ilmasto, jossa on pitkät kuumat kesät, joiden lämpötila on korkeimmillaan 31 ° C: ssa ja lyhyet talvet. Jos etsit lämpimiä sää- ja halpoja majoitusvaihtoehtoja, paras aika vierailla on huhtikuussa tai toukokuussa, jolloin lämpötila on noin 21C-24C tai syys- ja lokakuussa, kun lämpötila on noin 26 ° C. Kesä-, heinä- ja elokuu on, kun lomakeskus näkee kuumimmat lämpötilat, on enemmän täynnä ja hotellihinnat ovat korkeammat.