Marbella – Costa Del Solin matkaopas

Marbella – Costa Del Solin matkaopas

joulukuu 16, 2018 0 By admin

Marbellaa pidetään loistavana Espanjan kaupungissa. Tämä mielenkiintoinen lomakeskus houkuttelee kävijöitä, jotka etsivät rantalomaa, jotka ovat sekoittuneet vilkkaan kaupungin kanssa.

Lomakeskuksessa on yli 16 kilometriä rantaviivaa, 24 kaunista rantaa, historiallisesti täytettyä kosmopoliittista kaupunkia ja joitakin parhaista yöelämästä, ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista

Vierailijat voivat nauttia ruokailusta huippuluokan ravintoloissa, rentoutuen perinteisissä tapas-baareissa, ostoksilla monissa design-kaupoissa, tutustuen kaupungin historialliseen neljännekseen tai nauttimalla aurinkoa lomakohteissa, joissa on kauniita hiekkarantoja.

Heinä-ja elokuu ovat Marbellan vilkkaimmat ajat, kevät, syksy ja talvi ovat paljon hiljaisempia ja erittäin suosittuja golfin ja vesiurheilun harrastajien keskuudessa.

Marbellan rannat ovat lomakeskuksen tärkein nähtävyys. Marbellasta löytyy jännittäviä rantoja tarjoavia rantoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​vesiurheilulajeja.

Selkeät, lämpimät Välimeren vedet, tahraton hiekkarannat, erinomainen sää ja elinvoimainen ilmapiiri eivät ole ihme, että Marbellan rannat ovat kiireisiä kesäkaudella. Tarjolla on laaja valikoima vesiurheilulajeja, kuten sukellusta, purjelautailua, vesihiihtoa, vesihiihtoa, purjelautailua, heräämistä ja polkuveneitä.

lähde: Pixabay

Etäisyys rannalta kävijät voivat nauttia pyöreästä tai kahdesta golfista, ottaa ratsastusretken rannikolla tai kauniilla ympäröivällä maaseudulla, kokeilla käsiään pelaamassa tennistä, kartingia, minigolfia ja 10-pin-keilailua

Vierailu upeaan satamakaupunkiin Puerto Banus on välttämätön Marbellassa. Sijaitsee vain Marbellan länsipuolella, tämä vaikuttava kaupunki on hämmästyttävä huvivenesatama, joka on täynnä ylellisiä jahteja ja risteilijöitä, ensiluokkaisia ​​ruokailumahdollisuuksia ja ostosmahdollisuuksia.On myös useita kasinoita – Unibet , jos haluat käydä ja nauttia muutamasta vedosta

Mikä aika käydä

Marbellalla on lämmin koko vuoden ilmasto, jonka keskilämpötila on 22 ° C, mutta kesäkuukausien lämpötilat ovat usein yli 30 ° C. Heinä-ja elokuu ovat kuumia ja kuivia, eikä niissä ole käytännöllisesti katsoen sateita ja iltapäivien lämpötiloja noin 20 ° C. Marraskuusta maaliskuuhun nähdään sadetta, mutta tämä ei ole kovin yleistä. Kevät ja syksy ovat hyvä aika vierailla Marbellassa, koska lämpötila on edelleen 20C-merkin lähellä ja meri on vielä tarpeeksi lämmin uimaan. Talvet ovat hyvin lieviä, ja päivälämpötilat ovat keskimäärin 16 ° C ja jopa 5 tuntia auringonpaistetta päivässä.