Weymouth opas suuriin päiviin junalla

Weymouth opas suuriin päiviin junalla

joulukuu 25, 2016 1 By admin

Weymouth on älykäs Georgian talot hiekkarannan äärellä, entisöity viktoriaaninen linnoitus ja fossiilisia rantoja, ja se on todella täydellinen paikka juna-ajan viettämiseen Jurassic-rannikolle.

Yhdessä parhaiden rantojen kanssa Englannissa ja upeasta luonnollisesta satamasta Dorset on luonnollinen ensimmäinen valinta etelärannikolla. Tämä Weymouth-opas on suunniteltu varmistamaan, että sinulla on kaikki tiedot, joita tarvitset suunnitellaksesi vierailusi ja nauttia hauskoja päiviä junalla Weymouthiin.

Weymouthissa on paljon nähtävää ja koettavaa, ja kaikki kohdistusoppaamme sisältävät ajantasaista tietoa kaikista paikallisista nähtävyyksistä ja asioista, joita haluat tehdä vierailun suunnittelussa.

Weymouth-museo

Weymouth-museo sijaitsee panimokadun ensimmäisessä kerroksessa ja on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Museossa on paikallisia, sosiaalisia ja merenkulun historiaa sekä puvut, tulosteet ja maalaukset. Se järjestää myös säännöllisesti näyttelyitä vuoden aikana

Radipole-järvi

Radipole-järven luonnonsuojelualue on paikka, jossa voit nauttia villieläinten katsomisesta, luontopolkuista ja lintujen tarkkailusta.